Lost in Transition

Un proiect din categoria Teatru, initiat de Diana Buluga

  • 20 Noi 2013

   Primul spectacol independent din România finanțat exclusiv printr-o campanie de corwfunding

   Dragii noștri susținători, Am reușit! LOST IN TRANSITION este primul spectacol independent din România finanțat exclusiv printr-o campanie de crowdfunding! Target-ul pe care ni l-am propus a fost atins. Mai mult decât atât, ne-au mai rămas 5 zile pentru contribuții extra. Toate astea nu ar fi fost posibile fără ajutorul vostru! Vă mulțumim și vă suntem recunoscători că ați fost și sunteți alături de noi. Foarte curând, vom începe repetițiile la spectacolul nostru și vă vom ține la curent cu toate noutățile. După încheierea oficială a campaniei, vom lua legătura cu voi pentru a vă oferi recompensele pe care vi le-ați ales. Până atunci, ne puteți urmări pe: www.createactenjoy.com https://www.facebook.com/Create.Act.Enjoy De astăzi, zburăm către orizonturile LOST IN TRANSITION! Voi sunteți cei care ne-ați dat aripi! Vă mulțumim! Cu drag, Ecipa Create.Act.Enjoy
  • 11 Noi 2013

   „Lost in Transition” prinde aripi

   Campania noastră a ajuns la jumătatea drumului și rezultatele au început să apară! Pentru asta, vă mulțumim vouă, dragii noștri susținători! Mai avem de strâns mai puțin de jumătate din suma propusă, iar încrederea pe care ne-ați acordat-o ne motivează să mergem înainte! Ideea noastră creativă a ajuns pe buzele tuturor, iar pentru asta le mulțumim și jurnaliștilor care s-au implicat în promovarea ei. Dacă la început am pornit cu 3 parteneri media, în prezent suntem susținuți de: iEST.ro, Art Act Magazine, AvocatNet.ro, cluj.com, I Love Cluj, welcome2cluj, Modernism.ro, Liternet, Yorick, TheEvents, Think Outside the Box. Puteți răsfoi câteva dintre articolele lor aici: http://www.artactmagazine.ro/create-act-enjoy-interviu.html http://iest.ro/un-spectacol-produs-la-cluj-isi-vinde-personajele-pentru-a-se-putea-finanta/ http://cluj.com/articole/lost-in-transition/ De asemenea, până a finalizarea proiectului „Lost in Transition”, vă invităm să vă delectați cu premiera spectacolului „SNAP” - ultima producție Create.Act.Enjoy. Pentru cei aflați în Cluj-Napoca, vă așteptăm să fiți alături de noi - joi, 14 noiembrie, ora 19 și ora 21! Găsiți toate informațiile despre premiera spectacolului aici: https://www.facebook.com/events/211641302348559/ Cu drag, Echipa Create.Act.Enjoy
  • 04 Noi 2013

   Dragii noștri susținători...

   Dragii noștri susținători, Campania noastră a trecut de prima săptămână, iar noi prindem aripi încet, încet. Ca prim semn de mulțumire, v-am pus la loc de cinste pe site-ul nostru: http://createactenjoy.com/sustinatorii-lost-in-transition/ Tot aici, puteți găsi atât informații despre proiectele noastre anterioare, cât și despre planurile de viitor! Vă mulțumim că ne sunteți alături, „Lost in Transition” este un proiect care va prinde viață doar cu ajutorul oamenilor cu inițiativă, așa cum sunteți voi! Cu drag, Echipa Create.Act.Enjoy
  • 29 Oct 2013

   Haideți să ne cunoaștem mai bine!

   Suntem tineri, ambițioși și nu avem limite! Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy a luat naștere în 2012, o dată cu spectacolul „This is my body. Come into my mind”. De atunci și până în prezent, spectacolul a participat la două festivaluri internaționale: - International Theatre Festival of Kerala - Thrissur, India - Faces Without Masks - Skopje, Macedonia și la 4 festivaluri naționale: - Festivalul Național de Teatru pentru Tineri „Orfeu” - Otopeni - Premiul Special al Juriului - Iași Fringe Festival - Iași - Premiul Special al Juriului - Colours of Cluj - Cluj-Napoca - Festivalul Național de Teatru Independent - București Mai multe informații despre spectacolul „This is my body. Come into my mind” la: http://createactenjoy.com/portfolio-item/this-is-my-body/ Activitatea noastră a continuat cu proiectul „Artă pentru viață”, primul proiect de terapie prin artă implementat la Cluj-Napoca. Timp de o lună de zile, am înveselit Spitalul Clinic de Recuperare cu ateliere de teatru, hand-made, pictură, fotografie. Mai multe informații despre proiectul „Artă pentru viață” la: http://createactenjoy.com/terapie-prin-arta/ A urmat apoi spectacolul „Un toast cu Diavolul”, o comedie simpatică despre Diavolul care conduce o corporație. Spectacolul a avut un turneu în România (Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamț, Bistrița, Turda, Dej), crescând considerabil numărul spectatorilor noștri. Mai multe informații despre spectacolul „Un toast cu Diavolul” la: http://createactenjoy.com/portfolio-item/un-toast-cu-diavolul/ Luna noiembrie a acestui an va aduce două premiere Create.Act.Enjoy - două spectacole noi care abia așteaptă să fie descoperite de voi! Mai multe informații la: http://createactenjoy.com/luna-noiembrie-e-luna-teatrului-create-act-enjoy/ Cam aceștia suntem noi, Create.Act.Enjoy, în date contorizabile! Pentru a ne cunoaște și mai bine, vă așteptăm cu drag la spectacolele noastre! Echipa Create.Act.Enjoy
  Despre proiect

  Lost in Transition

  Cine suntem?

  Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru și film, care a luat naștere în anul 2011. Suntem cinci tineri ambițioși - actori și regizori de teatru și film, care prin ideile și inițiativele noastre ne propunem să contribuim activ la definirea culturii independente din România. Ne dorim să surprindem și să experimentăm în permanență atât pentru a crește profesional, cât și pentru a aduce în discuție publicului teme esențiale ale societății actuale. Spectacolele, performance-urile și happening-urile noastre sunt construite pentru spațiile alternative prea puțin exploatate, dar cu un mare potențial pentru publicul de azi.


  Pentru mai multe detalii legate de proiectele și realizările noastre, accesați: www.createactenjoy.com


  Proiectul „Lost in Transition”

  Cea mai nouă producție Create.Act.Enjoy este un spectacol de teatru-dans, creat pentru spații alternative. Prin intermediul spectacolului, aducem în discuție teme precum: tranziție, schimb cultural, limite sociale, diversitate, transformare. Lost in Transition pornește de la ideea că societatea de astăzi se află într-un moment de răscruce: între comoditate și acțiune, între stagnare și reacție, între rutina și inovație. Scenariul spectacolului, care are la bază un concept propriu, este o expunere comică a situațiilor dintre oameni și a lipsei comunicării dintre ei.

  Spațiul fictiv al spectacolului este aeroportul – un spațiu neutru, un No Man’s Land în care oamenii vin sau pleacă,stau sau se grăbesc, se întâlnesc sau se despart. Aeroportul este un spațiu tranzitoriu în care oamenii se reunesc, iar diferențele și asemănările dintre ei devin vizibile. Pentru unii, stilul calculat și matematic al acestui spaţiu a devenit o parte importantă din viaţa personală sau profesională. Lost in Transition vorbește despre oamenii aflați în tranziție: fie că pleci, fie că revii, aeroportul devine filtrul nevoii pentru schimbare.

  Formele de exprimare artistică prin care am ales să aducem în fața publicului aceste teme sunt dansul și muzica live. Vrem să concretizăm aceste idei într-un mod cât mai accesibil, adresându-ne unui public variat, necondiționat de vârstă, sex sau naționalitate.


  Echipa

  Pe lângă cei cinci membri Create.Act.Enjoy (Diana Buluga, Alexandra Felseghi, Raluca Lupan, Mihail Onaca, Cristian Pascariu) vom coopta un număr de 5 artiști care ne vor ajuta la materializarea ideii regizorale (Sinkó Ferenc, Alexandra Caras, Adrian Popa, Simina Pițur, Vasile Gherghel).

  Mai multe detalii despre echipa Lost in Transition poți citi aici: http://createactenjoy.com/oamenii-din-spatele-povestii-echipa-lost-in-transition/

  Considerăm că proiectul Lost in Transition va aduce un plus teatrului independent din Cluj-Napoca prin inovativitatea temei alese, prin îmbinarea muzicii live cu dansul contemporan și prin amploarea echipei, caracterizată de o pregătire serioasă în artele performative.


  De ce să te implici?

  Demararea proiectului „Lost in Transition” implică o sumă de 2 500 euro, necesari pentru acoperirea costurilor de producție (scenografie, costume, echipament tehnic) și a costurilor de promovare (afișe, flyere, caiete program etc.).

  Cu ajutorul tău, prin intermediul platformei Creștem idei ne propunem să strângem o parte din banii necesari, urmând ca cealaltă parte să fie acoperită din parteneriate și resurse proprii. 

  În ceea ce ne privește, calitatea unui act artistic nu ține de cadrul în care se desfășoară, ci de oamenii care îl înfăptuiesc. Teatrul nu poate exista fără public. E o relație de interdependență. De aceea, avem nevoie de tine!

  Lost in Transition este un spectacol despre voi, care se va materializa cu sprijinul vostru!

  Parteneri media: iEST.ro, Art Act Magazine, AvocatNet.ro, TheEvents, Think Outside the Box, I Love Cluj și cluj.com

   

  Loading
  X