Centru pasari de prada

Un proiect din categoria Educatie, initiat de Axel Avram

  Acest proiect nu a publicat noutati inca
  Despre proiect

  Dorinta mea "arzatoare" inca din prima zi de cand am tinut un soim pe brat, a fost sa le fac cunoscute pe aceste "regalitati" ale cerului. Sunt niste pasari fara de care padurile ar fi pline de rozatoare, parcurile pline de ciori. Desi aceste adevaruri sunt cunoscute de catre multi, multe specimene ajung sa fie braconate pentru un trofeu impaiat, sau doar omorate pentru un simplu bolnav deliciu al unor insi.

  Prin a le face cunoscute, ma refer la crearea unui centru, un centru in care le pot ocroti, in care pot desfasura demonstratii pentru cei mari si mici, pentru a nu se mai teme de ele, pentru a le cunoaste, pentru a se indragosti de ele asa cum m-am indragostit si eu.

  Un prim pas pe care l-am facut in a incerca de a face aceste pasari sa fie iubite, a fost pe retelele de socializare: aici.

  Apoi, am inceput sa iau parte la diferite festivale, pentru a le prezenta mai de aproape tuturor, pentru a le arata privitorilor ce frumoase sunt si pentru a lasa publicul uimit. Prin aceste iesiri in public am ajuns sa fim indragiti, si eu, si ele, si am fost invitati la diferite scoli si gradinite pentru alte demonstratii. Toate aceste demostratii implica mult antrenament - antrenament care imi ofera o satisfactie enorma.

  Am cumparat, salvat, operat zeci de pasari de prada (soimi, ulii, acvile, bufnite), apoi le-am eliberat! De ce ? Pentru ca "Sunt om cu animalele"!

  Centrul pe care doresc sa il deschid pentru aceste pasari va fi in apropierea orasului Sibiu. Am achizitionat deja terenul, din resurse proprii: banii castigati din participarea la festivaluri, premiul obtinut in cadrul emisiunii Ham Talent, sprijin din partea parintilor mei. Acum e nevoie de amenajarea spatiului pentru demonstratii si pentru public, de constructia a 20 de voliere pentru pasari, si de asigurarea hranei si cele necesare pasarilor. Bugetul necesar e in jurul sumei de 35.000 RON. 

  Banii obtinuti prin aceasta campanie de crowdfunding vor fi utilizati la achizitia materialelor necesare construirii a 10 voliere. Pentru realizarea unei voliere, sunt necesari aproximativ 1.000 RON. 

  Spatiu demonstratii 

  Voliere


   

  Multumesc frumos!


  Loading
  X