Centrala de escalada

A project from Sports category, initiated by Vlad Capusan

  • 09 Feb 2013

   10 zile!

   Am reusit sa strangem 36%! Mai sunt 10 zile si va asteptam in continuare sa fiti alaturi de noi, si sa ne ajutati sa ne indeplinim visul!
  About the project

  Suntem un grup de cataratori clujeni si ne dorim de mult timp sa oferim comunitatii noastre un mod de a scapa de rutina de zi cu zi dar si o metoda inedita pentru fiecare de a se mentine in forma si a se distra alaturi de prietenii apropiati.

  In 2012 ne-am propus sa construim un loc unde oamenii pasionati de miscare se intalnesc pentru a pastra legatura si a organiza iesiri si expeditii impreuna, incepand din Cheile Turzii si pana in muntii Himalaya. 

  Am gasit spatiul potrivit si transformarea a inceput!

  Muncim de 3 luni pentru a transforma o fosta fabrica din Cluj-Napoca intr-un spatiu ce va oferi antrenament pentru escalada, simularea catararii pe stanca, dar intr-un mediu controlat, sigur, alaturi de indrumatori atestati, oameni cu multi ani de experienta. 

  Noul spatiu va gazdui in plus expozitii de fotografie, proiectii despre expeditii, competitii locale si nationale, toate adresate pasionatilor de munte si de miscare.

  Ne dorim sa deschidem usile pentru primii clujeni pasionati sau doar curiosi in februarie 2013.

  Am investit resurse proprii, am mobilizat resurse din comunitate pentru a transforma fosta fabrica in spatiul pe care ni-l dorim pentru clujeni, dar avem nevoie de o mica sustinere pentru a ne indeplini visul si a oferi Clujului unul dintre cele mai mari panouri de escalada din Transilvania!

  Cum vom folosi banii primiti?

  Fondurile stranse ne ajuta sa montam prizele si sa finalizam panoul de escalada. Desi pare o contributie mica, o priza buna este tot ce iti doresti cand te afli la cativa metri deasupra solului. 

  Ce este escalada la mica inaltime?

  Escalada la mica inaltime (denumita si Bouldering) este un stil de catarat pe stanca realizat fara coarda, limitat de obicei la urcari scurte (maxim 4 metri) deasupra unei saltele suficient de groase incat sa atenueze socul, iar o eventuala cădere sa nu aiba ca urmari lovituri. In
  general se practica pe bolovani mari sau pe” bolovani“ artificiali, in sali de sport sau in zone special amenajate. De asemenea, poate fi practicat la baza unor stanci mari.

  Avem nevoie de sustinere pentru a ne transforma visul pentru Cluj in realitate! 

  Loading
  X