Blog archive

ArticlesFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Prietenii Crestem idei #schimbaROinbine - despre cresterea si dezvoltarea de noi atitudini cu Uptitude

Written by Crestem Idei - Luni, 01 Septembrie 2014

Lidia Dogaru, trainer si coach in dezvoltare personala, creste si dezvolta noi atitudini in oameni. Fondator al Uptitude, Lidia ne-a sustinut mereu si a crezut in CrestemIdei de la bun inceput:

Cred in persoanele creative care initiaza proiecte pe CrestemIdei si ca ei au atitudinea necesara ca sa faca un mic salt in a contribui in lumea aceasta. Cred in cei care sustin proiectele caci stiu ca omul in esenta vrea sa ajute, sa contribuie la imbunatatirea anumitor aspecte din societate, din lumea inconjuratoare, din viata.

Iata mai multe detalii despre Lidia si noile trenduri in atitudini!

1. Spune-ne, cine esti si ce te caracterizeaza?

Sunt Lidia, un convins si impatimit “uptituder”, o persoana care vede viata ca pe un lucru frumos in care sa cresti, sa inveti, sa devii mai bun si sa-i ajuti pe altii. Am creat Uptitude caci in primul rand am avut eu nevoie de “o noua atitudine” in viata mea. In al doilea rand pentru ca mi-am dat seama ca ceilalti ar putea avea nevoie de un coach care sa-i motiveze, sa le fie alaturi in momentele de cumpana sau cand vor sa atinga anumite obiective si de un trainer care sa-i ghideze in dezvoltarea lor personala. 


Cu aceeasi atitudine am creat si conceptul de Small Moments of Happiness, cu care ii indemn pe ceialti sa traiasca acele mici momente din viata care ii fac sa se simta bine si care puse la un loc formeaza o parte din fericirea pe care o cautam. #smallmomentsofhappiness

Cei ce ma cunosc ma caracterizeaza ca fiind o persoana entuziasta, creativa, energica, pozitiva, determinata, curioasa, orientata catre excelenta si cu un mare chef de a contribui. Cred ca am tranferat aceste caracteristici si organizatiei Uptitude in care acum suntem 16 oameni entuziasti, creativi, energici si orientati in a-i ajuta pe cei ce doresc sa aiba mai mult de la viata.

2. In ce industrie/domeniu activezi si cum se inoveaza/care sunt ultimele trenduri in industrie/domeniul tau?

Sunt consultant pe dezvoltare personala, adica fac coaching si training acelor firme si persoane care doresc sa-si imbunatateasca anumite abilitati la nivel profesional si personal, sa gestioneze relatiile, timpul, stresul, sa fie mai performanti, mai sanatosi si sa creeze un echilibru viata-munca. 

Trenduri:

 • deschidere si accesibilitate in mediul online: Youtube videos, Google hangouts, blogs etc

 • disponibilitate pentru client prin diferite medii de comunicare
 • personalizare accentuata a sesiunilor de training in functie de nevoile clientilor
 • problemele clientilor sunt din ce in ce mai complexe, deci si expertul coach sau trainer trebuie sa aiba abilitati din diferite domenii, expertiza din alte arii si cunostinte de noi instrumente pentru a-i ajuta cel mai bine pe clienti
 • coaching virtual, pe Skype, Hangouts si FaceTime
 • sesiuni de training cat mai creative 
 • prezenta pe TED talks, WikiStage, CreativeLive si alte platforme de promovare de continut dar si de coach/mentors/trainers/speakers
 • pachete offline de self-coaching, meditatii, continut pentru dezvoltare de abilitati si motivare & publicare carti prin CreateSpace (Amazon)
 • Apps de coaching & training pentru telefon si tablete 
 • podcasts
 • asociere intre traineri si coach pentru o acoperiere mai buna a unor anumite proiecte de dezvoltare invidivuala si de echipa
 • wellness & health coaching

3. Ce te-a determinat sa cresti idei, deci sa ne fii alaturi?

Cred foarte mult in CrestemIdei si mai ales in persoanele care au inceput acest proiect! Cred in persoanele creative care initiaza proiecte pe CrestemIdei si ca ei au atitudinea necesara ca sa faca un mic salt in a contribui in lumea aceasta. Cred in cei care sustin proiectele caci stiu ca omul in esenta vrea sa ajute, sa contribuie la imbunatatirea anumitor aspecte din societate, din lumea inconjuratoare, din viata.  Apreciez profesionalismul CrestemIdei, capacitatea de a promova toate ideile initiate pe site, diversitatea si creativitatea proiectelor si utilitatea sociala a acestora. CrestemIdei a crescut in fiecare zi si il vad crescand din ce in ce mai mult si in viitor.