Blog archive

ArticlesFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Liber la idei + 3 ani de cand Crestemidei

Written by Crestem Idei - Vineri, 29 Ianuarie 2016

In luna nov-dec 2015, echipa Crestemidei a derulat campania 'Liber la idei', o campanie in cadrul careia comunitatea a fost incurajata sa isi inscrie ideile care au potential de-a schimba Romania in bine. Cele 28 de idei (pot fi vazute aici) din competitie au fost inscrise in urmatoarele categorii: 

  • Educatie (cinci idei inscrise)

  • Tehnologie (trei idei)
  • Comunitate (patru idei)
  • Mediu (trei idei)
  • Sanatate (cinci idei)
  • Industrii Creative (cinci idei)
  • Arte Performative (trei idei)

Selectia ideilor castigatoare s-au facut pe baza voturilor publicului (50%) pe pagina de Facebook si pe baza voturilor echipei Crestemidei (50%).

Pe 15 decembrie ne-am intalnit, cu mic, cu mare, la Urania Palace (Horea nr. 4) unde am sarbatorit trei ani de cand #crestemidei si am premiat cele mai votate 3 idei din cele 28 inscrise. Soundtrack-ul serii a fost asigurat de trupa The Glass Fish, iar bunatatile ni le-au dat prietenii de la Panemar, carora le multumim pe aceasta cale. A fost o seara ca intre prieteni, am socializat, am facut schimb de idei si am baut sampanie. 

Cei trei castigatori sunt: Feel the RouteCasa cu BradNomazii de azi.  Pe langa suportul nostru total in realizarea si derularea unei campanii de crowdfunding pe platforma www.crestemidei.ro., castigatorii au primit si un bonus: vor avea parte de o discutie cu un mentor pe domeniul lor de activitate.

“Necastigatorii' au castigat experienta, au primit feedback pe ideile lor si au acces liber la Laboratorul Crestemidei 1.0, in cadrul caruia organizam doua sesiuni privind derularea unei campanii de crowdfunding  puternice si de succes. Cu cei din Cluj intalnirile au loc la Cluj Hub, iar pentru cei din afara orasului intalnirile au loc pe Skype. Mai multe detalii aici.

Competitia 'Liber la idei' s-a incheiat pe 15 decembrie, insa e #liberlaidei in continuare pentru ca ideile bune trebuie sa se intample :)

Impreuna schimbam Romania in bine!