Blog archive

ArticlesFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Ziua buna incepe cu BunaDimineata.ro!

Written by Crestem Idei - Miercuri, 21 Mai 2014

Mneața!

Dorim să începem o serie de articole în care să vă prezentăm partenerii și colaboratorii noștri - cei care ne ajută într-un fel sau altul să creștem idei împreună și să schimbăm România in bine!

Începem cu cei de la BunaDimineata.ro, una dintre cele mai noi şi inovative platforme lansate în ultima perioada. Aceasta a fost creată din pasiunea unei echipe pentru primele ore ale dimineţii, atunci când fiecare persoană începe o nouă zi şi se încarcă cu energie pentru tot parcursul zilei.

În fiecare zi, prin informaţiile furnizate, echipa BunaDimineata.ro îşi doreşte să fie alături de cititorii săi şi să transmită o stare de bine la micul dejun, în drum spre birou sau în prima pauză de cafea. Articolele postate de la primele ore ale dimineţii cuprind informaţii actuale, ştiri, sfaturi şi divertisment, și încurajează buna dispoziţie şi informarea timpurie. 

bunadimineata.ro

Categoriile create sunt potrivite atât pentru publicul feminin, cât şi pentru cel masculin, dar sunt şi categorii separate pentru fiecare în parte. Iar pentru că vorbim despre primele ore ale zilei, micul dejun joacă un rol important în startul unei zile perfecte. Astfel că, în secțiunea Micul dejun cititorii vor găsi sfaturi, beneficii și multe rețete sănătoase, pentru un maxim de energie. Nici horoscopul nu lipsește, în fiecare zi fiind postate informații noi din horoscopul lumii și caracteristici despre fiecare zodie în parte. Pentru binedispunerea cititorilor, a fost creată secțiunea de Divertisment, unde sunt postate zilnic bancuri, poze haioase, videouri interesante și muzică bună.

Începând cu 5 Mai, echipa BunaDimineața.ro derulează campania “Despre Români şi România”, ce are ca scop principal promovarea valorilor româneşti și a  frumuseţilor naturale ale României. Pe parcursul a cinci săptămâni vor fi abordate diferite teme în care se vor scrie despre realizările tehnologice româneşti, despre obiectivele naturale specifice României, despre inventatorii români, despre premierele româneşti și despre lucrurile unice din țara noastră. 

Campania “Despre Români şi România” a fost inițiată cu scopul de a schimba subiectele zilnice care sunt citite în fiecare dimineață pe rețelele sociale sau pe site-urile de știri. Sunt prea multe știri negative și prea multe informații despre insuccesele românilor sau României care ajung la audiență. De aceea, această campanie își doreşte să pună în lumină lucruri care multe din ele au fost uitate, de care ar trebui să fim mândri că suntem români.

Subiecte din cadrul campaniei „Despre români şi România” puteţi descoperi dacă veți vizita în fiecare dimineață site-ul BunaDimineata.ro, unde veţi putea găsi, pe lângă aceste subiecte, și informații actuale și de interes, dar uşoare de citit dimineața.

Iată și clipul platformei BunaDimineata.rohttp://www.youtube.com/watch?v=i45dxC7P6a0!