Blog archive

ArticlesFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

De ce să crowdfunding?

Written by Crestem Idei - Miercuri, 31 August 2016

Dacă vrei să lansezi un produs/serviciu care vine cu ceva inovator și de care poate beneficia o mare de oameni, hai să povestim. :)

Știm că există câteva impedimente care te împiedică să încerci, să-ți faci vizibilă ideea și să lucrezi, concret, la visul tau. Ai un job, o familie plus alte responsabilități și te gândești: când o să am timp de proiectul ăsta?

Pui bănuți deoparte din salariu una-două-trei luni și mai apoi intervine o urgență și apelezi la fondul de rezervă. În ritmul ăsta, entuziasmul tău scade iar visul tău ramâne singurel, uitat într-un sertar.  O campanie de 
crowdfunding  îți dă parte din fondurile de care ai nevoie. Pe lângă fondurile care vin de la comunitate, ideea ta e testată, primești feedback și lucrezi, activ, la prima ta campanie publicitară pentru proiectul tău de suflet. Într-o campanie de crowdfunding, care poate dura până la 90 de zile, sumele care vin de la părinți, prieteni, neamuri... sunt esențiale deoarece acestea cumulează prima parte a campaniei tale. Primii 30% vin de la apropiați. E logic, nu?

Hai curaj, acum e momentul! Ideal vorbind, ar fi minunat dacă ai avea 2-3 apropiați gata să te ajute și să te sprijine necondiționat. În echipă munca e întotdeauna mai ...ușoară. Stresul nu pică doar pe un singur creativ, munca se împarte și lucrurile decurg mai lin, dar amintește-ți că echipa Creștem idei  e aici să te ajute.

Proiectul tău creativ/inovator/extraordinar  poate deveni realitate, însă mereu se pune problema fondurilor. Crestem idei te ajuta cu consiliere pentru planul campaniei tale, primești tips and tricks și acces la toate resursele de care dispunem.  Crowdfundingul presupune implicarea unui grup de oameni care finanțează cu sume mici/medii ideea pe care le-o prezinți și în care crezi cu toată ființa ta. Spune-le oamenilor ce problemă rezolvă campania ta și în ce anume investesc când aduc fonduri către campania ta.

Odată campania ta publicată pe platformă cu un text sincer și cuprinzător, cu recompense simpatice și cu video de prezentare, ai reușit! Ai făcut primul pas concret și vizibil pentru visul tău. Bravo.

Dacă aștepți un semn, ăsta e.

www.crestemidei.ro