Arhiva blog

ArticoleFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Creștem Idei crește și voluntari - Cristina

Scris de Crestem Idei - Joi, 18 Februarie 2016

Creștem Idei crește și voluntari - Cristina Bold

Va spuneam recent ca echipa Crestem Idei s-a extins cu doua perechi de maini harnice si doua minti frumoase si creative: Delia si Cristina. Mai zilele trecute, Delia ne-a povestit un pic de ce voluntariat si de ce Crestemidei. Acum am luat-o in vizor pe Cristina si am rugat-o sa ne spuna ceva mai multe despre ea.

Draga Cristina, evident ca sedinta de luni seara a fost in interes de munca, cum altfel? ;)

***

1. Ce iti place / ce apreciezi cel mai mult la Crestemidei?

Cristina

Crestemidei mi-a atras atentia din prima zi dupa ce am comentat anuntului prin intermediul caruia v-ati cautat interni.  Apreciez tare mult usurinta cu care lucrurile sunt exprimate clar, raspunsurile vin usor si, cand e cazul, se intampla sa primesc sfaturi pentru a ma ancora inapoi in lumea reala. Pe langa partea de “munca” apreciez ca exista un echilibru intre efort si distractie, astfel ca nu stii daca sedinta de luni seara a fost in interes de munca sau a fost o iesire intre fete. Colegele-sefe se entuziasmeaza sincer de fiecare data cand un initiator de proiect isi expune ideea si isi dau seama ca prin eforturile lor ajuta inzecit stiind ca ideile care se croseteaza acum au potentialul de-a influenta vizibil comunitatea.

2. In ce alte initiative mai esti implicata? Ce mai face Cristina in rest? Asa, pe scurt :)

Mandria mea cea de toate zilele e Bazarul cu lucruri gratis, proiect activ in Cluj-Napoca din noiembrie 2012 si in care sunt implicata impreuna cu o gasca de oameni care cred in economia cadoului. Cutia cu filme e alt proiect aproape de corason, insa e pus putin pe hold; prin intermediul lui voiam sa incurajez clujenii sa iasa din casa si sa vizioneze filmele acasa la ele, pe marele ecran. Am planuri concrete si pentru cutie, insa nu in viitorul apropiat. 

3. Care este definita ta pentru creativitate?

Creativitatea e o joaca care e bine sa fie practicata zilnic. Joaca de pescuit idei diferite sau de imaginat lucrurile diferit nu e cea mai usoara joaca din lume, insa are satisfactii mari.

4. Cum arata un copac pentru tine?

Cand citesc sau aud cuvantul “copac” mi-l imaginez verde, cu coroana mare si cu veverite. Copacul asta nu-l vad niciodata singur, il vad inconjurat de alti copaci ce-si fac unul altuia umbra. Mi-e dor de primavara.  : )