Arhiva blog

ArticoleFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Creștem Idei crește și voluntari - Delia

Scris de Crestem Idei - Joi, 11 Februarie 2016

Creștem Idei crește și voluntari - Delia Mihuț

De curand, echipa Crestem Idei s-a extins cu doua perechi de maini harnice si doua minti frumoase si creative: Delia Mihut si Cristina Boldizsar. Delia a fost de acord sa ne spuna cateva cuvinte despre voluntariat si despre implicarea ei in Crestem Idei, le gasiti mai jos. 

Draga Delia, da, cu siguranta contribui si tu la schimbarea Romaniei in bine! Iar noi iti foarte multumim ca esti alaturi de noi :)

***

Delia Mihut

România mea nu e România celor de la televizor, iar de acest lucru m-am convins singură călătorind prin diferite colțuri ale țării și descoperind fel și fel de oameni. Frumusețea acesteia merită exploatată la maximum înainte de a-i părăsi hotarele și, poate cel mai important, frumusețea ideilor creative trebuie susținută până la capăt pentru a deveni realitate și pentru a produce o schimbare în mentalul colectiv.

Voluntariatul este o extensie a personalității mele, iar din acest motiv ajung adesea prin locuri (ne)cunoscute, alături de oameni cu aceleași pasiuni. Din același motiv am ajuns și la Creștem Idei, o asociație care sprijină ideile creative de care pomeneam adineaori. Deși sunt de puțin timp în echipă, am învățat lucruri prețioase atât despre crowdfunding, cât și despre oamenii din jur, de la cei cu inițiativă și de la cei care te încurajează în propriile acțiuni.

Creștem Idei este o sursă infinită de sprijin care încurajează oamenii să-și transforme în realitate visul, oferindu-le ocazia să-și testeze ideea și să vadă reacțiile celor din jur  printr-o campanie de crowdfunding. Practic, lucrurile de care oamenilor le este cel mai frică atunci când vine vorba de expunerea publică a ideii. Creștem Idei vine în ajutor pentru a trece peste această barieră pe care adesea cei mai mulți și-o impun singuri.

Creștem Idei este o sursă de sprijin și pentru mine, căci n-a trecut multă vreme de când  m-am mutat în Cluj. E ca și cum mi-aș valida ideea de a veni aici sau, mai degrabă, e ca și cum aș primi o confirmare că am făcut o alegere bună. De altfel, e un sentiment frumos să lucrez alături de oameni creativi care cred în ceea ce fac. E un sentiment și mai frumos să știu că alături de aceștia pot contribui și eu la schimbarea României în bine