Blog archive

ArticlesFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Citești des despre metode alternative de finanțare?

Written by Crestem Idei - Joi, 29 Septembrie 2016

Citești des despre metode alternative de finanțare și ai vrea să investești minim două cafele de la Starbucks în viitorul unui proiect? Perfect. Ești în locul potrivit. Pe platforma noastră finanțarea proiectelor se face rapid și în siguranță și... pam-pam primești și-o recompensă simpatică pentru ajutorul pe care îl oferi.

Pâna acum pe www.crestemidei.ro s-au publicat 80 de proiecte, din care 40 s-au finanțat. Asta înseamnă că membrii comunității au strâns peste 80.000 €. 40 de proiecte inovatoare s-au finanțat și planul de pe hârtie a devenit realitate.

Oricine se poate implica în proiectele de pe platformă, contribuțiile începând de la 10 lei și putând ajunge până la 1,000 de lei. Pragurile de finanțare de pe platformă sunt informative, astfel că poți alege să finanțezi un proiect cu 110 lei și să alegi să primești doar recompensa de la pragul de 50 de lei sau chiar nicio recompensă.

Îți recomandăm, totuși, să alegi o recompensă care are potențialul să-ți amintească de implicarea ta în campanie. Pentru tine poate două cafele premium (~30 de lei) nu înseamnă prea mult, însă pentru un inițiator de proiecte, înseamnă enorm. Înseamnă un vot de încredere, un fel de Yes, I CAN DO THIS!

Odată cu contribuția ta, vei apărea și pe panoul de onoare al platformei  (vezi poză)

888.JPG

E foarte simplu să finanțezi un proiect pe www.crestemidei.ro. E nevoie să parcurgi următorii pași:

1. Am schimbat experiența de plată recent așa că acum apeși sustine/te loghezi

2. Te loghezi rapid cu facebook/google sau cu emailul tau. 

3. Apoi dai inainte, alegi o metodă de plată și gata. Ai reușit!

WIIFY? What’s in it for you?

Te implici activ în schimbarea României în bine cu proiecte concrete, proiecte care influențează mai mult de o mână de oameni. Împreună reușim să încurajăm inovația prin toate proiectele care s-au finanțat și în care ne-am implicat. Noi cu sprijin 100% prin consultanța necesară demarării unui proiect iar tu, parte din comunitatea Crestem idei, cu fondurile necesare.

Ia legătura cu noi de fiecare dată când vrei extra informații sau lămuriri. îți răspundem rapid pe Facebook  sau pe mail salut@crestemidei.ro.

E ușor să crești o idee. Te ajutăm noi – echipa Creștemidei.ro și comunitatea care #schimbăROinbine în care suntem deja 9.500 de membri.