Arhiva blog

ArticoleFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Cine creste ideile inainte sa fie publicate pe crestemidei.ro?

Scris de Crestem Idei - Vineri, 23 Mai 2014

Oana este cel mai nou membru al echipei Crestemidei! Neobosita in cautarea proiectelor si consultarea lor cu privire la cele mai bune practici de crowdfunding, Oana a fost de acord sa ne povesteasca despre experienta ei aici, va invitam sa o cunoasteti :) 

Spune-ne, cine esti si ce te caracterizeaza?

Cred ca momentan m-as defini, cu riscul de a fi un alt clichee, un om care incearca sa se bucure cat mai mult de viata. Ma consider a fi un om simplu si nesofisticat, iubitor de natura, liniste, si autentic. Imi place mult sa hoinaresc prin lume si sa ma minunez de ineditul ei. Mi-e drag sa-mi petrec timpul cu familia, cu prietenii, cu oameni care ma inspira si au un simt dezvoltat al umorului. 

Ma fascineaza muntii si inaltimile, imi place sa lenevesc in hamac sub verdele copacilor, dar imi plac si cafenelele, concertele, filmele (prea) serioase si viata agitata de oras. Intr-un anume sens, cred ca ma caracterizeaza pofta de viata si de libertate.

Ce te-a determinat sa cresti idei?

Cresc idei pentru ca e minunat sa contribui la realizarea a ceva frumos, inedit, benefic tuturor. Cresc idei pentru ca aici gasesc oameni, vise, pasiune, valoare, sens, si libertate. Cresc idei pentru ca ma provoaca si ma impinge in afara zonei de confort. Cresc idei pentru ca asa cresc si eu :).

Ce iti place in munca de fiecare zi? Cum e sa fii in echipa crestemidei.ro?

E interesant si provocator sa fii in echipa crestemidei.ro. Ca si coordonator de proiecte, preiau ideile / proiectele de care aflam si incerc sa le ajut sa devina campanii care sa se incheie cu succes si care ulterior sa aduca ceva nou si sa aiba un impact pozitiv in comunitate. Nu e intotdeauna usor sa gasesti aceste idei / proiecte si sa comunici cu cei care le propun, e nevoie sa te adaptezi, sa iti schimbi perspectiva, sa gandesti altfel, sa gandesti big, sa indraznesti – unele idei / proiecte pot fi indraznete si coplesitoare :)!

Cred ca cel mai mult apreciez varietatea si flexibilitatea in munca mea. Activitatile mele sunt diverse, interesante, prea putin monotone. Chiar daca unele activitati se repeta, ele par a fi mereu altele pentru ca implica alti oameni, alte idei, alte domenii, alte abordari. Timpul trece repede, e genul de munca care nu se termina niciodata, si am mai mereu senzatia ca ar mai fi atatea de facut ;). Apoi, imi place ca am destul de multa libertate in a-mi organiza munca cum vreau.

La crestemidei.ro imbin utilul cu placutul si simt ca sunt parte din ceva mai mare ca mine!