Arhiva blog

ArticoleFAQEchipa Crestem Idei22%Pastila de crowdfundingRealizări

Campania ”Destinații de vacanță 2014”, derulata de cei de la BunaDimineata.ro - noi mergem la CaziNOU!

Scris de Crestem Idei - Miercuri, 25 Iunie 2014

A venit momentul in care echipa crestemidei.ro a inceput sa se gandeasca la destinatii de vacanta din cauza partenerilor nostri de la BunaDimineata.ro care au o propunere, de fapt mai multe, pe gustul nostru adunate intr-o campanie numita simplu ”Destinatii de vacanta 2014””. Le multumim si suntem bucurosi ca cineva se gandeste si la sufletelul nostru (ce viseaza la o oaza de liniste dupa tumultoasele evolutii ale pietei de crowdfunding din Romania in acest an).

Marturisim ca este foarte posibil insa ca destinatia noastra de vacanta sa fie litoralul romanesc unde se desfasoara cel mai ambitios proiect de restaurare urbana ce implica societatea civila din Romania din secolul XIX incoace. 

Pentru cei ce vor sa cunoasca si alte plaiuri le recomandam sa citeasca mai departe si sa viziteze site-ul bunadimineata.ro pentru mai multe detalii. 

”Destinații de vacanță 2014” este o campanie de promovare a unora dintre cele mai frumoase destinații de concediu din întreaga lume, inițiată de echipa BunaDimineata.ro. Perioada în care se va desfășura această campanie este 16 iunie – 22 iulie, timp în care pe BunaDimineata.ro va apărea în fiecare zi câte un articol ce va descrie o destinație de vacanță și va oferi informații despre aceasta.

Afla mai multe pe www.bunadimineata.ro