Volunteers Fest 2014

A project from Community category, initiated by alex

  • 17 Apr 2014

   Multumiri la final de festival!

   Salutare, Volunteers Fest 2014 a luat sfarsit pentru anul acesta si suntem tare bucurosi ca am reusit sa-l ducem la bun sfarsit cu ajutorul vostru. Fiecare dintre cei care au donat aici are o mica parte din reusita festivalului, fiecare dintre voi are cate un multumesc in gandurile echipei organizatoare si in cele ale participantilor care s-au bucurat de activitatile pregatite pentru ei. Inca o data ne inclinam in fata voastra si suntem mandri ca traim intr-o comunitate in care oamenii inca se ajuta fara vreun interes. Abia asteptam sa ne revedem in anul care urmeaza, dar pana atunci va invitam sa va puneti poza voastra la profilul creat pe crestemidei.ro pentru a aparea la panoul de onoare (ca aici http://crestemidei.ro/walloffame?locale=ro). Pentru noutati, intrebari sau pur si simplu dorinta de a vedea pozele de la festival va invitam pe site la www.volunteersfest.ro si pe facebook la https://www.facebook.com/VolunteersFest. O zi minunata sa aveti! Echipa Volunteers Fest 2014
  • 25 Mar 2014

   Echipa Volunteers Fest 2014

   Salutare, A trecut ziua de ieri si am rasuflat usurati ca am scapat de prima zi de festival. Emotiile ne-au insotit in fiecare clipa si asta poate ca s-a vazut, dar ne-a crescut visul!....ideile ce pana mai ieri erau doar pix pe foaie s-au pus in practica in fata celor care ne-au fost oaspeti la seara magica a deschiderii festivalului. Si pentru ca voi ati crezut in ideea noastra avem o mica surpriza pentru voi toti. O gasiti accesand linkul http://imageshack.com/a/img41/1607/egvj.jpg Echipa Volunteers Fest va multumeste inca o data pentru ajutor!
  • 24 Mar 2014

   Prima zi de Volunteers Fest 2014!

   Salutare, Suntem tare bucurosi deoarece astazi la ora 19:00 la Impact Hub Bucharest este Marea Deschidere a Volunteers Fest! Abia asteptam sa cunoastem voluntarii dorninici de actiune ce timp de 2 saptamani or sa treaca prin activitatile festivalului. Speram sa vedem si cativa dintre voi pe acolo, deoarece ne-ar face mare placere sa va cunoastem personal si sa va strangem mana pentru ajutorul dat festivalului. Azi este prima zi in catre noi, echipa Volunteers Fest ne punem ideile in fata celor care ne vor trece pragul. Azi e prima zi de apaluze pentru voi, cei care ati sustinut festivalul. Va multumim cu drag! Echipa Volunteers Fest 2014
  • 18 Mar 2014

   Multumim pentru sustinere!

   Acest inceput de saptamana a venit cu cu multe bucurii pentru noi, echipa Voluntees Fest si asta doar datorita voua, cei care ne-ati ajutat sa strangem suma necesara pentru a desfasura festivalul in conditii optime. Vrem sa va multumim din suflet pentru sprijin si in curand revenim cu recompensele alese de voi. O zi minunata sa aveti! Echipa Volunteers Fest :)
  About the project

  Noi suntem Brigada de Voluntari! Nu vrei sa mergi cu noi?


  Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatori din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.

  Organizaţia are la activ participarea la peste 300 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca, Iași) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria). Venim în suportul organizatorilor cu echipe specializate pe diferite segmente și cu o bază de date de aproximativ 1.000 de membri activi.

  Pasionaţi de organizarea de evenimente și interesați în a-și dezvolta abilitățile într-un mediu dinamic, voluntarii au participat de-a lungul celor 5 ani la concerte, festivaluri de muzică și film, activități sportive, conferințe și proiecte sociale. Mai multe informații despre activitatea noastră sunt disponibile pe site-ul www.brigadadevoluntari.ro.

  Anul acesta dorim sa organizam Volunteers Fest 2014, proiect pus in aplicare de o echipa de voluntari voinici ce isi doresc sa rasplateasca toti voluntarii indiferent de ONG-ul din care fac parte. 

  Anul acesta suntem la a doua editie a festivalului si vrem sa-l crestem cu ajutorul vostru! Puteti vedea imagini de la prima editie la http://www.facebook.com/VolunteersFest  

  Dintre activitatile Volunteers Fest 2014, mentionam:

  Vizionare filme Anim'est 2013 - 24 martie, la The HUB Bucuresti (Strada Halelor, numarul 5, etajul 2)

  Zilele Creative: 25 – 28 martie 2014

  • Reciclare creativa - sustinut de Raluca Paul
  • Rendez-vous cu instrumente muzicale - sustinut de Mihai Axinte si Domitian Baciu
  • Jonglerie - sustinut de Madalina Tufaru
  • Dansuri - sustinut de Gabriela Milodin
  • Space Painting - sustinut de Florin Badita, aka Vivi

  Zilele Aplicative: 29-30 martie, Treasure Hunt

  Zilele Educative: 31 martie – 4 aprilie, la Casa Bratianu, sesiuni de training pe:

  • Fundraising pentru ONG-uri – sustinut de Cristiana Ionescu
  • Dezvoltare Personala - sustinut de Cristina Ghinescu
  • Gandire Laterala - sustinut de Cotiso Hanganu
  • Stiintele Complexitatii - sustinut de Florin Munteanu
  • Coordonare de Voluntari - sustinut de Tudora Enache
  • Antreprenoriat si Leadership - sustinut de Raluca Georgescu
  • Project Management - sustinut de Cristiana Cotoi
  • Organizare de Evenimente: Festivalul Enescu – Emil Pantelimon , Concerte – Roxana Luca, Evenimente Sportive – Ovidiu Cocieru
  • Redactarea unui CV si a unei scrisori de intentie - sustinut de Teodora Ene
  • Campanii CSR - sustinut de Raluca Barbu si Corina Dumitrescu
  • Urmeaza-ti Pasiunea - sustinut de Serban Ciusca

  Zilele Sportive: 5-6 aprilie

  • Cros Volunteers Fest powered by MPG, traseu de 3 sau 9 km in cadrul natural al Padurii Baneasa
  • Competitie de Laser Tag, lupta spatiala la sala Laser Megazone
  • Escalada de sala, la sala Vertical Spirit

  De ce apelam la voi?

  Pentru a duce la bun sfarsit Volunteers Fest 2014, mai avem nevoie de cel putin 2000 RON pentru a acoperi cheltuielile logistice: materiale pentru atelierele de creatie si training-uri, diplome, echipament pentru cros, generator electricitate, pachete de start pentru echipele de la Treasure Hunt. Speaker-ii, trainer-ii, si locatiile unde va avea loc festivalul sunt partenerii nostri in aceasta actiune si le multumim pentru sprijinul acordat!

  Ajuta-ne si impreuna putem face un Volunteers Fest 2014 de neuitat!

  Multumim frumos si va asteptam cu drag la festival!

  Loading
  X