TravelScribus

Un proiect din categoria Tehnologie, initiat de Alexandru Damaschin

  • 07 Feb 2017

   A scris și Mirel Matyas despre aplicația Travel Scribus

   Mirel Matyas e unul din cei mai activi blogeri de turism din Sălaj. Vă recomand blogul său.

   Linkul articolul este aici: http://mirel-matyas.blogspot.ro/2017/02/travelscribus-o-altfel-de-promovare.html 

   Numărul finanțatorilor s-a mărit, am ajuns la 12% și vă mulțumim foarte mult pentru că înseamnă foarte mult susținerea voastră. Este o gură de oxigen.

   O seară veselă :D !

  • 03 Feb 2017

   Despre aplicația Travel Scribus au scris și cei de la Turism 2.0

   Din nou și din nou vă anunțăm că apreciem foarte mult finanțările strânse până acum. Finanțările fac diferența dacă aplicația se produce sau nu. Și ne place spiritul de inițiativă al persoanelor care au contribuit financiar până acum. Felicitări !

   Iată linkul articolului

   Travel Scribus, ghiduri complete de călătorie în România 

   O zi veselă :D !

  • 01 Feb 2017

   Cei de la Viva Fm Iași au scris ceva despre aplicație

   Iată și linkul mai jos

   http://vivafmiasi.ro/proiect-pentru-dezvoltarea-turismului-in-judetul-iasi/ 

   Încă o dată mulțumim tuturor finanțatorilor. Abia așteptăm să rulăm aplicația împreună!

  • 30 Ian 2017

   Alexandru Damaschin, CEO Travel Scribus, la Regional Cafe

   Mulțumim tuturor finanțatorilor care, până acum, ne-au ajutat să atingem 7% din suma necesară ca aplicația Travel Scribus să prindă viață ... viață electronică :D

   https://www.youtube.com/watch?v=b1R--BkUStM&feature=share 

   O zi veselă :)

  Despre proiect

  Viziunea ...  ”din fiecare județ”


  Credem că potențialul turistic românesc se regăsește în prezentarea atracțiilor turistice din fiecare județ. Suntem convinși că există cel puțin o destinație turistică agroturistică, culturală sau de agrement care poate fi ambasadorul turistic din fiecare județ. Cum ar arăta turismul românesc dacă am putea promova cu entuziasm turismul din fiecare județ?

  Agroturism, turism cultural și turism de agrement


  Turismul din România este reprezentat, cu câteva excepții, de trei mari forme de turism: agroturism ( incluzând și ecoturismul ), turism cultural și turism de agrement.

  Agroturismul este acea formă de turism în care persoana (sau grupul) se deplasează, cazează și își desfășoară activitatea într-un cadru natural, în mediul rural.
  Agroturismul este capabil să valorifice excedentul de cazare existent în gospodăria țărănească prin implicarea turiștilor în viața gospodăriei și furnizarea acestora de servicii și activități (masă, cazare,
  interacțiune cu mediul socio-natural) proprii gospodăriei țărănești, fără a-i conturba acesteia specificul.
  Turismul rural îmbrățișează toate activitățile turistice derulate în mediul rural, având drept scop valorificarea potențialului natural și uman al satelor. ” (Wikipedia)


  Pe scurt, noi credem că agroturismul reprezintă valorificarea turistică a vieții de la țară a românilor.

  Turismul cultural se desfășoară printre muzee, clădiri de patrimoniu, case memoriale, cetăți, castele, școli de patrimoniu și diverse forme care lasă urme în cultura românească.

  Probabil, în zilele noastre, turismul cultural poate contribui și la conservarea identității românești în oceanul vast al globalizării.


  Turismul de agrement reprezintă multitudinile forme de activități turistice în natură și nu numai care implică drumeții, sporturi, cățărări, mișcare prin care ne redescoperim corpul și legătura cu natura.

  Scopul aplicației Travel Scribus?  Scopul aplicației Travel Scribus este de a invita românii și musafirii să descopere turismul românesc din fiecare județ pentru că turismul românesc NU înseamnă numai Maramureș, Bucovina, litoral, Delta Dunării, Brașov, Sibiu sau Dracula, Hagi și Nadia Comăneci.  Aplicația Travel Scribus  Aplicația Travel Scribus ( cu 25% reducere față de prețul oficial, doar pentru comunitatea CreștemIdei.ro )


  Ghid digital Travel Scribus Sălaj


  Ghid tipărit Travel Scribus Sălaj ( fotografia prezintă doar o variantă DEMO nefinalizată în limba română )


  Lansăm aplicația Travel Scribus împreună cu primul ghid de călătorie și primul județ deja finalizat: Sălaj. Am ales județul Sălaj ca să demonstrăm că există potențial turistic și într-un județ despre care nu prea se știe mare lucru dpdv turistic.

  Actualizăm aplicația la 2 luni, lunar sau chiar săptămânal cu încă un județ ca să putem acoperi, în scurt timp, toate județele din țară.

  Găsești informații despre agroturism, turism cultural și turism de agrement . Primești detalii despre destinații, costuri, activități, promoții și comunități locale de călători.

  Obții hărți, fotografii și acces la testimoniale video realizate, testate și verficate chiar de noi și comunitatea de călători locali.

  Aplicația îți oferă acces la ghiduri de călătorie în formatul interactiv al aplicației, în format digital și audio.


  De ce am ales finanțarea prin crowdfunding pe Creștem Idei?  1. Primești un produs (Travel Scribus App) care ajută turismul românesc la un preț promoțional. Noi primim banii în avans ca să-l producem.

  2. Am ales CrestemIdei pentru că ne dorim să inspirăm și alți inițiatori de proiecte să-și lanseze produsele și proiectele în mijlocul unei
  comunități de finanțatori motivați de inovație, spirit de inițiativă și spirit civic.


  Despre noi


  Suntem o echipă de oameni cărora ne place să creăm produse care ajută turismul românesc.

  Alexandru Damaschin  - CEO Travel Scribus

  Marian Dumitru   - Co-Founder / Partner la SEO ILM 

  Ionela Panariu  - Travel Copywriter și Content Writer la Zanticus TV  și Travel Scribus 

  Silvia Bosoiu - Graphic Designer

  Andreea Iuliana Pintea  - Traducător română engleză  Invitația de a participa la dezvoltarea aplicației Travel Scribus a venit din partea fondatorului ei, pe nume Alexandru Damaschin   care a inițiat și dezvoltat mai multe proiecte turistice naționale și locale precum Zig Zag prin România Zanticus TV Webus Media Ziua Cânepii.

  Loading
  X