Rolling Beards

Un proiect din categoria Sport, initiat de Beard Brothers

  • 04 Mai 2015

   Campania Rolling Beards a fost finantata!

   Multumim mull tuturor celor care au sustinu acest proiect. Noi continuam munca pentru a atinge targetul de 7000 de euro! 

  Despre proiect

  Rolling Beards este a 7-a campanie a asociației Beard Brothers și are ca scop adunarea fondurilor necesare unei tinere echipe de patinaj artistic pe role din Cluj pentru a ajunge la campionatul mondial din Geneva (WIFSA World Open) din acest an.

  Care este echipa?

  Echipa este formată din 6 tinere talentate și ambițioase din Cluj. Ele sunt: Ioana Teodorescu (16 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani) și Maria Grama (6 ani). Fetele sunt antrenate de Grety Marton, o fostă campioană natională la patinaj.

  Ce vrem să facem?

  Fetele au nevoie de aproximativ 7000 EUR pentru a ajunge anul acesta la WIFSA World Open, un campionat mondial de patinaj artistic care se desfășoară în Geneva, între 26-28 iunie. În suma de 7000 EUR intră costurile de transport, cazare și bineînțeles, echipament.

  Această campanie de multifinanțare este doar una din metodele de strângere a fondurilor necesare, din cadrul Rolling Beards, având ca și target 5000 de lei din suma necesară.

  Cine suntem noi?

  Noi suntem asociația Beard Brothers – o asociație din Cluj ce are ca și rol principal schimbarea de mentalități. La baza echipei stă spiritul de inițiativă, de el folosindu-ne pentru a găsi soluții la probleme atât noi, cât și vechi, în comunitățile din care facem parte. De asemenea, noi credem în cultură și promovarea ei în societate.

  Cu toate acestea, munca grea n-o poți face singur, așa că noi ne găsim mereu prieteni – de data asta Mai Mult Cluj sărind în ajutorul nostru. Mai Mult Cluj este o comunitate dedicată timpului liber și descoperirii celui mai fain oraș din România. Ne-am propus ca, împreună cu locuitorii orașului, să scoatem la iveală toate motivele pentru care merită să te bucuri de Cluj-Napoca. Vrem să arătăm lumii nu doar un oraș frumos, ci un oraș grozav, până la fiecare centimetru al fiecărui colț al fiecărei străzi al fiecărui cartier. Împreună, ne bucurăm de #maimultcluj.

  De ce facem asta?

  Credem cu tărie că oricine merită șansa de a practica ce-i place și dorim să susținem talentele românești. Ca și în orice situație, intervin anumiți factori care nu permit asta – aici intervenim noi. De ce? Ne ambiționează. Nu putem schimba lumea într-o săptămână, așa că o luam pas cu pas, ajutându-i pe ceilalți înainte de a ne ajuta pe noi.

  Cum poți să le ajuți și TU pe fete?

  Metodele sunt nenumărate, dar cele mai importante acum sunt cele monetare. Poți face o donație directa, contribuind la targetul de 5000 de lei al acestei campanii de multifinanțare, sau poți alege unul din pachetele de mai jos, ele incluzând un mic (sau mare) premiu în funcție de cantitatea de bani donată.


  Loading
  X