Rimetea Climbing Open 2014

Un proiect din categoria Sport, initiat de Marcel Fodorean

  • 12 Mai 2014

   Proiectul Rimetea Climbing Open la final!:)

   A fost o editie frumoasa de Rimetea Climbing Open!! 


   Am avut 9 juniori la compettie, si trebuie sa recunosc ca e cea mai mare satisfactie in urma acestui concurs. Au venit juniori din Bacau, Sf Gheorghe, Bucuresti, Brasov, Oradea si Cluj. Cu varstele cuprinse intre 11 si 17 ani au dovedit mult curaj la stanca, multa determinare: Bar Alexandra din Oradea la cei 11 ani ai ei a luat locul 3 la juniori fete!:), iar Toma Constantin la cei 14 ani pe care ii are s-a batut cu baietii mari (a luat locul 1 la juniori baieti dar la Herculane, categoria baieti OPEN, a luat locul 10). 


   E o mandrie pentru mine ca am avut ocazia sa ii cunosc pe fiecare, sa ii vad la munca, si o satisfactie sa stiu ca impreuna cu voi am reusit sa ii sustin. Am achitat fiecaruia taxa de concurs (include tricoul si 2 sandwichuri) si transportul pana la Rimetea. Cu banii ramasi i-am sustinut pe 2 dintre ei sa mearga si la Herculane Climbing Open, competitie care e la o saptamana dupa RICO si care presupune o deplasare lunga si costisitoare. 


   Am inteles cata nevoie au de sustinere acesti junoiri de la fiecare insotitor in parte, prin fiecare discutie avuta cu ei. Am realizat ca pentru dezvoltarea lor au nevoie de aceste competitii, cu cat participa la mai multe cu atat creste experienta. In viitor o sa ma stradui sa fac proiecte pentru Juniori, toti banii din proiect i-am investit in ei, daca cineva dintre cei care au donat doreste sa vada modul in care am gestionat/cheltuit banii de pe proiect il rog sa ma contacteze pe adresa de mail meme8235@gmail.com si ii voi da o lista detaliata. 


   Pana atunci multumesc mult CRESTEM IDEI pentru sansa pe care mi-a oferit-o si va multumesc mult voua celor care ati contribuit! Iar daca doriti sa va implicati pe viitor in sustinerea juniorilor, cu mult sau cu putin, o sa va prezint proiectele care urmeaza! :)

  • 17 Apr 2014

   :)

   Va multumim, tuturor celor care s-au implicat in campania noastra. Multumim pentru increderea acordata. Suntem pregatiti sa demaram proiectul ...mai avem o saptamana si incepe RICO. Juniorii au fost invitati deja de cateva saptamani. Avem cel putin 11 Juniori care vor veni sa se bucure de RICO. Fara ajutorul vostru cu siguranta totul ramanea la nivel de idee. Acum depinde numai de noi sa punem ideea in practica....asteptam momentul!!
  Despre proiect

  Ce este Rîmetea Climbing  Open?

  Rimetea Climbing Open este un concurs de escalada pe stanca, care se desfasoara anual in satul Rimetea, judetul Alba, si care reuneste pe unii dintre cei mai buni cataratori din tara.

  Concursul a fost initiat in 2006 de catre un grup de pasionati ai acestui sport, din dorinta de a promova escalada, de a oferi un cadru organizat in care participantii sa isi perfectioneze tehnicile de escalada, si de a crea un prilej de intalnire pentru cei care iubesc natura, si in special muntele si stânca.

  In fiecare an, Rimetea Climbing Open reuneste aproximativ 300 de prieteni din toata tara, fie pentru a participa la concurs, fie pentru a se bucura de natura si de atmosfera din jurul concursului.

  Toata munca ce se desfasoara la Rimetea Climbing Open - organizare, amenajare, arbitraj, promovare si logistica de la fata locului - implica in jur de 30 de voluntari anual. Fiind de tip open, provocarea majora o reprezinta amenajarea a 30 de trasee noi in fiecare an. E foarte multa munca, insa avem satisfactia organizarii unui eveniment de calitate si din ce in ce mai apreciat de iubitorii escaladei.


   

   Cum vom folosi fondurile stranse?

  La editia Rimetea Climbing Open 2014, ne-am propus in mod special sa promovam escalada in randul tineretului si sa sprijinim participarea a 10 juniori. Cu o parte din fondurile stranse, ne dorim sa le acoperim costurile deplasarii la Rimetea, costurile inscrierii la concurs si costurile legate de echipament. Consideram ca prin acest sprijin, juniorii vor veni la concurs si isi vor putea imbunatati perfomantele sportive, impedimentele fiind de cele mai multe ori de ordin financiar.

  Intentionam sa directionam o parte din bani si spre fondul de premiere al castigatorilor la concursul de escalada. Consideram ca este necesar sa rasplatim efortul lor si sa ii sustinem in continuare in practicarea acestui sport deosebit.

  Rimetea Climbing Open 2014 beneficiaza de sprijinul unor sponsori, insa fara inca minim 3.000 RON nu vom putea aduce juniorii la aceasta editie si nu vom putea recompensa castigatorii competitiei intr-un mod decent.

  Va multumim pentru sprijin si va asteptam cu drag la Rimetea Climbing Open 2014!

  Mai multe informatii despre activitatile noastre, puteti gasi aici:

  https://www.facebook.com/events/633165803398765/ 

  https://www.facebook.com/RICOcontest 

  http://www.cheileaiudului.ro/ 

  http://www.amunteanu.go.ro/escalada.html 

  Loading
  X