Rimetea Climbing Open 2014

A project from Sports category, initiated by Marcel Fodorean

  • 12 May 2014

   Proiectul Rimetea Climbing Open la final!:)

   A fost o editie frumoasa de Rimetea Climbing Open!! 


   Am avut 9 juniori la compettie, si trebuie sa recunosc ca e cea mai mare satisfactie in urma acestui concurs. Au venit juniori din Bacau, Sf Gheorghe, Bucuresti, Brasov, Oradea si Cluj. Cu varstele cuprinse intre 11 si 17 ani au dovedit mult curaj la stanca, multa determinare: Bar Alexandra din Oradea la cei 11 ani ai ei a luat locul 3 la juniori fete!:), iar Toma Constantin la cei 14 ani pe care ii are s-a batut cu baietii mari (a luat locul 1 la juniori baieti dar la Herculane, categoria baieti OPEN, a luat locul 10). 


   E o mandrie pentru mine ca am avut ocazia sa ii cunosc pe fiecare, sa ii vad la munca, si o satisfactie sa stiu ca impreuna cu voi am reusit sa ii sustin. Am achitat fiecaruia taxa de concurs (include tricoul si 2 sandwichuri) si transportul pana la Rimetea. Cu banii ramasi i-am sustinut pe 2 dintre ei sa mearga si la Herculane Climbing Open, competitie care e la o saptamana dupa RICO si care presupune o deplasare lunga si costisitoare. 


   Am inteles cata nevoie au de sustinere acesti junoiri de la fiecare insotitor in parte, prin fiecare discutie avuta cu ei. Am realizat ca pentru dezvoltarea lor au nevoie de aceste competitii, cu cat participa la mai multe cu atat creste experienta. In viitor o sa ma stradui sa fac proiecte pentru Juniori, toti banii din proiect i-am investit in ei, daca cineva dintre cei care au donat doreste sa vada modul in care am gestionat/cheltuit banii de pe proiect il rog sa ma contacteze pe adresa de mail meme8235@gmail.com si ii voi da o lista detaliata. 


   Pana atunci multumesc mult CRESTEM IDEI pentru sansa pe care mi-a oferit-o si va multumesc mult voua celor care ati contribuit! Iar daca doriti sa va implicati pe viitor in sustinerea juniorilor, cu mult sau cu putin, o sa va prezint proiectele care urmeaza! :)

  • 17 Apr 2014

   :)

   Va multumim, tuturor celor care s-au implicat in campania noastra. Multumim pentru increderea acordata. Suntem pregatiti sa demaram proiectul ...mai avem o saptamana si incepe RICO. Juniorii au fost invitati deja de cateva saptamani. Avem cel putin 11 Juniori care vor veni sa se bucure de RICO. Fara ajutorul vostru cu siguranta totul ramanea la nivel de idee. Acum depinde numai de noi sa punem ideea in practica....asteptam momentul!!
  About the project


  Loading
  X