Musicalul Mizerabilii

Un proiect din categoria Muzica, initiat de Teodora Chetan

  • 21 Mai 2015

   Invitatii

   Va multumim pentru sustinerea Musicalului “Mizerabilii” de pe platforma crestemidei.ro! 

   Datorita voua proiectul a reusit sa stranga suma pentru a fi finantat si realizat in data de 7 iunie 2015, la Opera Maghiara, de la ora 19:00. 

   Pe aceasta cale va rugam sa ne trimiteti pe mailul hello@muzaevents.com adresa dumneavostra postala, pentru a va expedia invitatia/invitatiile din pachetul ales. 

   De asemenea, in perioada urmatoare veti primi si celelalte beneficii ale recompensei. 

   Va multumim si va asteptam cu drag la spectacol. 

   Echipa Musicalului “Mizerabilii” & Muza Events

  • 21 Mai 2015

   Endava sustine proiectul prin Company Matching

   Vrem sa multumim companiei Endava pentru implicarea in proiect si sustinerea acestuia prin company matching. Aceasta inseamna ca fiecare suma cu care voi ati contribuit a fost dublata de Endava pentru a face posibila realizarea spectacolului.

   Multumim, si ne vedem pe 7 iunie la Opera Maghiara!

   Echipa Les Miserables

  • 07 Mai 2015

   MULTUMIM!!!

   Multumim tuturor pentru increderea acordata! Proiectul si-a indeplinit scopul si va fi finantat!!!! Vom incepe trimiterea invitatiilor imediat dupa inchierea campaniei.

   Pentru toti cei doritori sa particpe, invitatia se poate inca obtine pe pagina Crestemidei pana la 15 mai 2015.

   Va asteptam cu drag,

   Echipa Les Miserables :)

  • 15 Apr 2015

   Suntem aproapre de 50%!!!

   Va multumim pentru sustinerea acordata proiectului nostru! Suntem bucurosi si onorati ca ati ales sa fiti alaturi de noi la punerea in scena, pentru prima data in Romania, a musical-ului „Mizerabilii”. Va anuntam cu entuziasm ca mai sunt doar 30 de zile pana cand vom stii daca proiectul nostru va fi finantat (conform regulilor platformei www.crestemidei.ro), iar invitatiile de acces la eveniment le vom trimite din momentul in care suma de 3000 RON va fi atinsa (avem incredere ca acest lucru se va intampla inainte de data stabilita).
   Va dorim o zi plina de vesti bune!

  Despre proiect

  Buna!

  Suntem cei peste 50 de artisti care vor sa aduca pe scena culturala a Clujului un spectacol in premiera nationala – musicalul LES MISERABLES! In 7 Iunie 2015 la Opera Maghiara!

  Spectacolul este un proiect de disertatie organizat exclusiv prin munca voluntara! Din octombrie 2014, noi, cei peste 30 de coristi, 24 de solisti (distributie dubla si mixta din muzicieni, actori si amatori pasionati), 2 pianisti corepetitori, dirijor, regizor, coregraf, scenograf, lucram impreuna pentru a aduce in prima auditie nationala musicalul inspirat de romanul lui Victor Hugo.

  Pentru a pune acest spectacol in scena avem nevoie de sustinerea ta! Ajutorul tau va fi transpuns in peste 150 de costume, decorurile aferente conceptiei regizorale, elementele vizuale si toate detaliile unui spectacol.  

  O veste buna pentru noi, organizatorii, este decizia companiei Endava de a sustine proiectul prin company matching - Endava a dublat sumele obtinute prin donatiile comunitatii pentru a face posibila realizarea spectacolului. Multumim, Endava!

  Haideti sa traim impreuna dorinta de dreptate si emotia povestilor de dragoste si sacrificiu pentru popor si oameni, de revolta pentru conditia umana si sa ii cunoastem pe Jean Valjean, Gavroche, Marius, Eponine, Javert si Cosette chiar pe scena Operei Maghiare din Cluj Napoca.

  Loading
  X