Kit-ul Biciclistei Urbane

Un proiect din categoria Moda, initiat de Corina Niţescu

  • 25 Apr 2017

   După multe refresh-uri, am primit și e-mailul: "Felicitari, proiectul tau a fost finantat!"

   Azi-noapte am stat cu sufletul la gură. Precomenzile pentru produsele din #KitulBiciclisteiUrbane veneau una după alta. Parcă mai mulți oameni pândeau fix recompensa de la pragul de 6.000! După multe refresh-uri și bătăi puternice ale inimii, am primit și e-mailul: "Felicitari, proiectul tau a fost finantat!" - Crestemidei

   Ăla a fost momentul în care am înţeles că Pink Zipper trece la următorul nivel. Am realizat atunci că, pe lângă super oamenii pe care i-am adus lângă proiectul meu, s-au alăturat alţi 34 care cred în ideea mea.

   40 de produse precomandate... nu îmi dau seama încă ce înseamnă asta în ore de lucru, dar ştiu că asta îmi oferă oportunitatea să îmi văd creaţiile pe străzile oraşelor din România. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult?!

   Dacă am văzut mulţi prieteni şi cunoscuţi care mi-au fost alături, nu mă aşteptam să văd atâţia oameni pe care nu îi ştiu, care să îmi ofere încrederea lor şi care să mă sprijine să lansez prima colecţie de haine şi accesorii bike-friendly. 

   Responabilitatea creşte odată cu Pink Zipper, iar asta nu poate decât să mă determine să merg mai departe. Îmi propun să încurajez la rândul meu fiecare femeie să pedaleze aşa cum îşi doreşte ea. Iar dacă alegerea ei este chic, eu voi fi acolo cu propuneri utile.

   Mulţumesc, mulţumesc şi mulţumesc! Abia aştept să ne intersectăm in real life ca să vă spun toate astea şi personal. Pentru că fiecare gând bun transmis înseamnă o energie enormă ce îmi dă puterea să cresc această idee.

  Despre proiect

  Cum a început totul?

  În urmă cu şapte luni, cu puţin înainte de a împlini 25 de ani, am descoperit bucuria de a crea propriile haine şi accesorii pentru bicicliste. Atunci m-am gândit la ce vreau să fac cu viaţa mea şi am decis că vreau să încep propriului meu business – aşa s-a născut Pink Zipper.

  Pentru că de peste şapte ani merg cu bicicleta prin Bucureşti, am descoperit tot felul de nevoi pe care le are o biciclistă atunci când vrea să pedaleze chic. Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac sport şi am evitat colanţii şi bluzele de ciclism. Tocmai de aceea am început să mă gândesc la crearea unor fuste şi rochii numai bune de pedalat.

  Mi-am dorit foarte mult să creez aceste haine şi accesorii pentru biciclistele urbane şi, cum nu aveam nicio experienţă într-ale cusutului, am început să fac ucenicie. În atelierul Molcush am învăţat tot felul de tehnici şi cusături şi am primit sprijinit să cresc Pink Zipper. Acolo este şi locul în care am pus bazele unei colecţii de accesorii.

  De la primele produse la prima colecţie de haine

  În decembrie am lansat site-ul cu doar patru produse, iar acum am decis că vreau să trec la următorul nivel. Îmi doresc să lansez prima colecţie de haine create special pentru biciclistele urbane, care să îmbine funcţionalitatea cu esteticul şi care să răspundă nevoilor pe care le-am descoperit de-a lungul timpului.

  Colecţia cuprinde un model de fustă semi-cloş cu tiv reflectorizant, un model de fustă-pantalon şi un model de traistă cu prindere specială. Fiecare produs vine ca răspuns la una dintre nevoile pe care o biciclistă urbană o are atunci când pedalează.

  • Fusta semi-cloş, deşi clasică, prin magia reflectorizantului se transformă noaptea într-una extraterestru de vizibilă în trafic.

  • Fusta-pantalon îţi permite să pedalezi chic, fără să-ţi faci griji de ochii indiscreţi ai lumii. Deşi are efectul unei fuste mini, oferă o lejeritate mult mai mare în mişcări şi este foarte comodă.

  • Pe clasicul tote bag l-am adaptat într-o traistă bike-friendly. Îţi permite să porţi lucrurile de care ai nevoie atunci când mergi pe bicicletă, fără să te incomodeze şi fără să îţi cadă de pe umăr. Are bretele mai lungi, astfel încât să o poţi purta ca pe o geantă şi are o prindere specială care o fixează pe spate. În plus, pe partea din faţă are un buzunar ascuns sub o linie reflectorizantă.

  Mai presus de haine şi accesorii

  Îmi doresc ca această colecţie să motiveze cât mai multe bicicliste urbane să iasă din casă pe două roţi. Mi-ar plăcea să facă asta zilnic, în siguranţă şi mai ales fără a renunţa să fie ele însele.

  Ce pot face cu ajutorul tău?

  Prin finanţarea acestui proiect voi putea lansa această primă colecţie. Prin pre-comandarea produselor mele mă vei ajuta cu un boost de energie şi capital care va propulsa Pink Zipper. După acest moment, voi putea cumpăra materialele necesare şi mă voi putea apuca de lucru.

  Ajută-mă şi tu să îmi văd creaţiile pe străzile marilor oraşe din România! Îmi doresc super mult să văd  biciclistele purtând fusta semi-cloş cu tiv reflectorizant, fusta-pantalon sau traista cu prindere specială.

  Notă: Recompensele vor ajunge într-un interval de 25-40 de zile de la încheierea campaniei. Imediat ce campania este finalizată și finanțată, te voi contacta pentru a afla detalii legate de produsele pe care ți le voi trimite  (culori și mărimi). Toate produsele din Kitul Biciclistei Urbane vor fi disponibile şi pe site odată cu finalizarea campaniei.

  Mulţumiri speciale <3

  Alexandra Druţă & Alexandra Mărăşescu, Molcush

  Video: Ariel Constantinof, Storytelling.house

  Model: Marina Mocanu 

  Fotografii: Cristian Vlădoaica 

  Make-up Artist: Mihaela Iosifaru

  Susţinători ai proiectului

  Loading
  X