EUYO meets the Professionals - Viola Edition CD

Un proiect din categoria Muzica, initiat de Rute Muzicale

  Acest proiect nu a publicat noutati inca
  Despre proiect

  Rute Muzicale si I Quattro Alti au nevoie de ajutorul vostru!

  I Quattro Alti doreste lansarea unui CD Audio cu titlul “EUYO meets Professional Orchestra – Viola edition”, album alcatuit din diverse slagare din repertoriul muzical universal (Astor Piazzola, Beatles, Johann Strauss, Muzica traditionala Romaneasca, Coldplay), interpretate de 4 violisti deja apreciati atat in Romania cat si in afara granitelor sale: Carol Mai Antal, Iulian Popovici, Sorin Spasinovici si Theodor Andreescu, ale caror biografii le puteti gasi atasate mai jos. Dupa cum o arata si titlul albumului, va propunem combinatia dintre energia membrilor Orchestrei de Tineret a Uniunii Europene (Sorin Spasinovici si Theodor Andreescu) cu experienta vasta a membrilor Orchestrei Nationale Radio (Carol Mai Antal si Iulian Popovici).

  Misiunea noastra este, pe langa aceea de a face cunoscuta culoarea timbrala speciala pe care acest magnific instrument o detine, aceea de a intari relatiile dintre Romania si Uniunea Europeana, cunoscut fiind faptul ca muzica este un bun ambasador in sine, iar o colaborare muzicala intre una dintre orchestrele de tineret de top din lume, pe de-o parte, si Orchestra Nationala Radio, o orchestra de prestigiu a Romaniei, prin reprezentantii acesteia, ar insemna o promovare a culturii romanesti in Europa, cu efecte de imagine benefice pe multe alte planuri. De asemenea, inca un inedit al cvartetului nostru este acela de a aduce unor lucrari muzicale consacrate un nou aer, ce combina sobrietatea muzicii clasice cu prospetimea muzicii moderne, astfel, prezentand muzica clasica intr-o noua maniera, mai accesibila pentru publicul larg.

  Din dorinta de a materializa cat mai bine proiectul "EUYO meets the Professionals", I Quattro Alti vor inregistra un CD, al carui rol va fi de intarire a relatiilor dintre Uniunea Europeana si Romania, prin prezentarea lui nu numai in tara ci si in Europa cu ajutorul EUYO.
  Costurile realizarii acestui CD se ridica la aproximativ 2000 de euro, suma de care noi nu dispunem, dar care s-ar putea strange prin finantarea voastra.

  Este o finalitate frumoasa a debutului "I Quattro Alti", pe care o puteti face posibila prin sprijinul vostru! Va multumim.

  Informatii despre activitatea noastra puteti gasi pe pagina noastra de facebook.

  Loading
  X