Closer to Shore: album The Glass Fish

Un proiect din categoria Muzica, initiat de Ioana Pastuhov

  • 27 Ian 2017

   Just Go - Closer to Shore

   Just Go e una dintre piesele de pe albumul Closer to Shore. Este pentru voi, pentru că ne susțineți în ceea ce facem și pentru că vă suntem foarte recunoscători.
   Enjoy!
   https://www.youtube.com/watch?v=sBqnWnIxO7I

   ----------
   Just Go is a song from Closer to Shore album. It is specially for you to enjoy. Thank you for your support in what we do. We are very grateful for it.
   Enjoy!
   https://www.youtube.com/watch?v=sBqnWnIxO7I

  • 11 Ian 2017

   Încă o dată, mulțumim! - Again, thank you!

   Privim cu speranță la pașii pe care îi facem în direcția finanțării acestui album prin platforma Creștem Idei. Cu ajutorul vostru. De aceea, vă mulțumim!

   Dacă sunteți curioși să ascultați piese de-ale noastre mai vechi și mai noi, ne găsiți și pe Soundcloud, unde avem și o bucățică din ce urmează să lansăm: 

   https://soundcloud.com/theglassfish/know-sample-from-closer-to-shore

   Glassfishy love!

   --------------

   We are so looking forward to (hopefully) financing of this album through "Crestem Idei" platform. With your help. Therefore, thank you!

   If you are curious to listen to older or newer tracks of ours, find us on Soundcloud, where we also put a glimpse of what is to be released:

   https://soundcloud.com/theglassfish/know-sample-from-closer-to-shore

   Glassfishy love!

  • 30 Dec 2016

   Closer to Shore - Making of

   Dragi finantatori ai albumului The Glass Fish,

   Suntem in faza de masterizare a pieselor care vor aparea pe acest album si dorim sa va multumim pentru ajutor! Datorita sprijinului pe care ni-l acordati, am ajuns la 27% din suma necesara finalizarii acestui proiect. Trupa va este recunoscatoare!

   Producatorul acestui album, Nimrod Szedlacsek, a pregatit un video (http://bit.ly/2hyM3cv ) cu progresele facute de noi in studio.
   Multumim si un An Nou frumos!

   Glassfishy love!

   --------

   Dear sponsors of The Glass Fish album,

   We are in the phase of mastering the tracks that will appear on this album and we want to thank you for your help! Thanks to the support you gave us, we have reached 27% of the amount needed to complete this project. The band is forever grateful!

   The producer of this album, Nimrod Szedlacsek, prepared a video (http://bit.ly/2hyM3cvwith our progress made in the studio.

   Thank you and a have a great New Year!

   Glassfishy love!

  Despre proiect

  The Glass Fish s-a lansat in 2011, la Cluj, dupa ce Io Pastuhov cantase un an sub acest nume, in diverse formule de colaborari acustice. Io (voce si chitara acustica) s-a hotarat ca ar fi frumos un duo de chitara si violoncel, dar inca nu se aratase oportunitatea. In vara lui 2011 a intalnit-o pe Iulia Udrea (violoncel) care l-a invitat pe Vlad Chertes (la acea vreme bas, acum chitara lead) sa li se alature. Apoi au venit Andreea Vasut (voce), Stefan Capata (tobe) si Cosmin Cirstea (bas). Asa incepe povestea cu pestii colorati de sticla.

  Numele trupei a existat inainte ca noi sa ne fi cunoscut cu totii. Ideea a venit dintr-un fel nostalgic de-a privi cliseele din copilaria noastra (nascuti fiind la mijlocul anilor ‘80), cum erau pestii de sticla de pe televizor. De fapt, The Glass Fish e melancolie, atasament si dor de simboluri, de lucruri mici, aparent nesemnificative. Muzica The Glass Fish e un melanj alternativ cu varii culori indie. E greu sa o definim, pentru ca avem si rock si funk, jazz, folk si unele influente care pur si simplu ne vin natural, dar nu le stim pe nume. Cantam dintr-o mare pasiune pentru sunet, si repetitiile inseamna sanse de-a perfectiona ideile pe care le avem.

  In prezent lucram la piesele noastre si am inceput sa punem cap la cap un album care speram sa placa si sa mearga direct la suflet. Aici avem nevoie de ajutorul vostru!

  Pentru a ne putea implini visul prin lansarea albumului "Closer to Shore", avem nevoie sa strangem bani pentru a acoperi costurile de inregistrare, mix si master ale tuturor celor 12 piese de pe album, precum si costurile acestei campanii. Deoarece ne dorim cu totii ca albumul sa fie de cea mai buna calitate si sa dam ce avem mai bun din ideile noastre, acesta va fi inregistrat si produs alaturi de Nimrod si Zsolt de la Corvin Recording Studios.

  Ne puteti asculta piesele pe Youtube (canalul nostru: The Glass Fish band) si pe Facebook – facebook.com/theglassfish  – acolo va tinem la curent cu tot ceea ce facem!

  * Timpul de livrare a recompenselor finantatorilor acestui proiect este de doua luni de la finalizarea campaniei.
  Multumiri glassfishy!


  Loading
  X