Biciclim in Ajutor!

Un proiect din categoria Comunitate, initiat de Lucian Mitra-Alexandru

  • 01 Aug 2017

   Am pornit la drum!!

   Dragii nostri sustinatori curenti si viitori, MULTUMIM! Am pornit la drum cu entuziasm si multa energie sa facem fapte bune!!

   Ieri am inceput oficial calatoria noastra, iar acum biciclim in ajutor prin Ungaria! Cu mici peripetii (vezi mai jos! :D) dupa prima noapte pe drum, insa energia pe care o primim de la voi nu poate decat sa ne faca sa realizam ca motivatia e mai puternica decat orice obstacol! 

   Prima noastra poza de dupa startul calatoriei: 

   Pentru mai multe filmute, ne vedem pe pagina noastra de Facebook la Biciclim in Ajutor: https://www.facebook.com/bicicliminajutor/

   Ah, da! Era sa uitam! Peripetia mica de care va vorbeam:

   Inapoi la drum cu noi! 

   Lucian & Octav

   #BiciclimÎnAjutor #ParteneriÎnFapteBune 

  • 30 Iul 2017

   Inca 9 ore si plecam la drum!

   Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile si suntem nerabdatori sa incepem sa pedalam! Va multumim foarte mult pentru sustinere si nu uitati ca vom posta zilnic poze si povesti!

  Despre proiect

  CINE SUNTEM?

  “Biciclim in Ajutor”, este un eveniment anual care isi propune sa stranga fonduri pentru diferite asociatii caritabile. Anul acesta suntem #parteneriinfaptebune cu asociatia “Taxiul cu Bomboane”. Vom pedala peste 2600 de km pana in Franta pentru a ajuta “Taxiul cu Bomboane” sa puna bazele locului numit “Bomboland”. Un loc in care copiii cu nevoie speciale ce termina ciclul de 10 clase, vor beneficia de ateliere gratuite menite sa le redea acestora sentimentul de utilitate si de incluziune sociala.

  De asemenea ne propunem sa demonstram ca si in Romania exista evenimente caritabile inedite si, pe parcusul calatoriei ne vom intalni cu asociatii din tarile prin care trecem. In timpul aventurii noastre, va vom tine la curent zilnic cu clipuri video, poze si povesti de pe drum, ca la final sa le inglobam intr-un mini-documentar.

  DE CE AVEM NEVOIE?

  In momentul de fata avem 4000 de lei fonduri personale si cu ajutorul prietenilor de la Pegas, Taxi Pelicanul si EuroLines, am reusit sa strangem restul lucrurilor de care aveam nevoie pentru a ne permite sa ducem calatoria noastra pana la capat in siguranta. Pe langa asta, ne propunem sa strangem cu ajutorul tau, 8000 de lei pentru Bomboland!

  RECOMPENSELE NOASTRE:

  In schimbul sustinerii tale vei fi desemnat prieten de onoare al "Taxiului cu Bomboane" si "Biciclim in Ajutor" si vei fi amintit ca atare. Pe langa asta, in functie de donatia ta, poti deveni Cavaler sau Dominita / Rege sau Regina a bomboanelor si pe langa insigna primita care va arata asta, poti fi invitat si la petrecerea noastra de intoarcere unde ne vei cunoaste si vom impartasi povesti.

  Nu uita sa dai un like paginii de Facebook “Biciclim in Ajutor” pentru a te tina la curent pe toata durata calatoriei noastre! Iti multumim!

  *Daca esti din Bucuresti iti vom inmana recompensele personal in primele 7 zile de la terminarea campaniei. Daca esti din afara Bucurestiului, dar locuiesti in Romania, vei primi insigna prin Posta Romana in maxim 14 zile de la terminarea campaniei, iar daca esti din afara Romaniei, livrarea va dura intre 20 si 25 de zile in Europa, si pentru restul lumii 40-50 de zile)

  *Data petrecerii nu este stabilita, dar ne propunem sa o organizam pana in noiembrie anul acesta.  Loading
  X