777

Un proiect din categoria Film/documentar, initiat de Filmul 777

  • 14 Apr 2015

   JACKPOT - „777” a fost finanțat!

   După 35 de zile în care ma stat cu sufletul la gură, ieri seară proiectul „777” și-a atins obiectivul de 3000 de lei! Le mulțumim din adâncul sufletului tuturor celor care ne-au fost alături în aceste săptămâni, fără voi acest proiect nu ar fi fost posibil!

   Urmăriți-ne activitatea în continuare pe https://www.facebook.com/777scurtmetraj, unde vom începe să postăm informații despre repetițiile și filmările care vor avea loc în cursul următoarei săptămâni! Livrarea recompenselor va începe odată cu finalizarea filmărilor - adică începând cu data de 27 aprilie, toți susținătorii care au ales recompense urmând să fie contactați prin e-mail de către echipa noastră.

   Vă mulțumim!

  • 23 Mar 2015

   Dupa 10 zile...

   2 interviuri televizate, 10 zile, 13 susținători, 23% din buget atins, 322 like-uri, nenumărate încurajări și reacții pozitive. Acesta este bilanțul primei săptămâni și jumătate de „777”! Considerăm că este un început excelent.
   Le mulțumim tuturor celor care și-au arătat susținerea față de noi în ultimele zile, indiferent de modul în care au făcut-o! Mai avem 22 de zile în care campania este activă - nu uitați să vă anunțați toți prietenii!

  Despre proiect

  Despre 777

     „777” este un scurt-metraj independent construit în jurul ideii tip a day in the life, abordând teme și idei precum dependența, izolarea, violența fizică, pierdera credinței și viața într-un mediu social defavorizat. Povestea  îl are în centrul ei pe Ghiță, un om care a pierdut aproape tot ce are din cauza dependenței lui pentru aparatele de jocuri de noroc (slot machines): de la locul de muncă, până la familia și locuința sa. Acesta nu reușește să găsească nicio scăpare din acest impas și se hotărăște să apeleze la ajutorul divin.

    Până acum, numele care fac parte din distribuțe sunt cele ale lui Radu Lărgeanu, Cătălin Herlo și Ionuț Caras, actori de renume al Teatrului  Național din Cluj-Napoca. Alaturi de ei vor fi juca studenți ai secției de Actorie a Facultății de Teatru și Televiziune UBB precum Alexandra Caras, Crina Andriucă, Ioana Rodica Gabriela, Carina Wagner, Trifa Eduard și Diana Tușa.

    „777” este debutul nostru. Cu toate acestea, dorim ca rodul final al muncii noastre să fie un produs serios și de înaltă calitate, fapt reflectat atât în tematica socială, de actualitate a filmului, cât și în standardele noastre de producție.  Estimăm că, o dată finalizat, scurt-metrajul va fi înscris în cel puțin  20 festivaluri de film naționale și internaționale, însumând astfel un public de minimum 4000 de spectatori doar în sălile de cinematograf.

  Echipa 777

    Suntem o echipă formată din tineri studenți ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj, care au în comun o pasiune imensă pentru lumea filmului. Deși fiecare din noi a avut varii tangențe cu aceasta de-a lungul timpului, proiectul „777” reprezintă efortul nostru de a ne face debutul oficial pe scena cinematografiei românești. Activitatea echipei noastre este sprijinită de către Asociația Persona, care ne îndrumă pașii necesari pentru a realiza scurt-metrajul.

  Aron Rudics – Regizor/Scenarist

    Aron este student în anul anul II al secției de Filmologie din cadrul Facultății de Teatru și Televiziune. Dramaturg și colaborator al trupei de teatru „Masca” din Baia Mare, acesta lucrează în prezent în calitate de scenarist la diverse scurtmetraje și spectacole de teatru.

  Ștefan Agănencei – Production Manager

    Ștefan este student în anul III al Facultatii de Teatru și Televiziune, specializat în filmologie. Producător a numeroase scurtmetraje studențești și independente; critic de film și colaborator al revistei Eliberart, acesta a reprezentat România în cadrul Festivalul de Film de la Veneția și a zilelor filmului european Lux Prize.

  FIavia Dima – Producător

    FIavia este studentă în anul III a secției de Jurnalism, linia engleză, a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. În prezent colaboratoarea mai multor publicații și asociații, în trecut aceasta a lucrat în calitate de reporter pentru publicațiile festivalurilor de film clujene TIFF, SFG și ClujShorts.

  Rolul tău în realizarea 777

    Pentru a realiza acest scurt-metraj, avem nevoie de susținerea ta. Orice contribuție face posibilă crearea unei rampe de lansare pentru acest proiect, care nu spune doar o poveste adesea trecută cu vederea de către publicul general, dar care are ca scop și formarea profesională a unei echipe de tineri cineaști.

    În total, suma necesară realizării acestui scurt-metraj depășește 1200 EUR, sumă care va fi direcționată spre închirierea și amenajarea spațiilor în care se va filma, recuzita necesară, asigurarea unei mese zilnice pe timpul filmărilor, materialele de promovare cât și cele ale altor costuri incidentale.

    Filmările pentru „777” vor avea loc în a doua parte a lunii aprilie 2015, noi estimând ca post-producția să se finalizeze în jurul lunii mai. Ulterior, ne angajăm să livrăm toate recompensele pentru susținătorii noștri. Vă mulțumim!

  Contact: filmul.777@gmail.com / https://www.facebook.com/777scurtmetraj 

  Loading
  X